Академія СБУ випустила ще 67 офіцерів, які захищатимуть країну

Академія СБУ випустила ще 67 офіцерів, які захищатимуть країну

Фото
Укрінформ
Національна академія Служби безпеки України достроково випустила 67 офіцерів, більшість із них продовжить службу в підрозділах контррозвідки, боротьби з тероризмом, кібербезпеки, Центру спеціальних операцій "А" СБУ.

Про це повідомила СБУ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Знаю, що ви самі хотіли випуститись із Академії якнайшвидше – щоб допомогти країні в цей важкий час. Ми пішли назустріч побажанням. Адже бачимо, що у вас є достатньо навиків та умінь, які потрібні Україні зараз. Тож нехай ваш професійний шлях буде довгим і успішним – на благо нашої держави та її громадян», – звернувся до випускників голова СБУ Іван Баканов.

Він зазначив, що співробітники спецслужби з першого дня повномасштабного російського вторгнення стали на захист країни.

«Сьогодні у Служби безпеки надзвичайно багато завдань – від затримань ДРГ та колаборантів до знешкодження ворога у гарячих точках. Наші кіберфахівці протидіють хакерським атакам, слідчі збирають матеріали про звірства окупантів, спецпризначенці воюють на передовій. Кожен на своєму місці робить свою справу», – додав Баканов.

Він побажав випускникам якнайшвидше стати частиною потужної команди СБУ і зробити свій внесок у перемогу.

Читайте також: СБУ нагадала колаборантам, що вони можуть отримати й довічне

«Ваш курс носить ім’я легендарного контррозвідника – полковника Олександра Хараберюша, який загинув 2017 року в центрі Маріуполя. А сьогодні Маріуполь, як і інші міста та села, став символом незламної сталевої волі українського народу. І за цю незламність доводиться платити високу ціну. Але ми обов’язково звільнимо всі території, тимчасово захоплені окупантами, – щоб кожен українець мав змогу повернутися додому», – підкреслив Баканов.

Під час випускної церемонії офіцери вшанували пам’ять загиблих військовослужбовців хвилиною мовчання та поклали квіти до Стіни пам’яті Героїв Служби безпеки України.

Як повідомляв Укрінформ, Служба безпеки України з початку повномасштабного вторгнення російської федерації викрила понад 5 тисяч колаборантів

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-