Обстріл Миколаєва: пошкоджені будинки, загинули двоє людей

Обстріл Миколаєва: пошкоджені будинки, загинули двоє людей

Фото
Укрінформ
Унаслідок ворожого обстрілу Миколаєва двоє людей загинули ще двоє - поранені, пошкоджені багатоповерхівки та приватні будинки.

Про це повідомив у Телеграмі міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич, передає Укрінформ.

"Російські окупанти вчергове обстріляли житлові квартали у двох районах міста. Пошкоджені 2 багатоповерхівки, чотири приватні будинки та господарські будівлі. Одна людина загинула на місці обстрілу, ще одну – госпіталізували, але лікарі не встигли врятувати життя. Також відомо про ще двох поранених", - написав Сєнкевич.

Він також повідомив, що за однією з адрес пошкоджений газопровід – без газу залишилось 80 абонентів, за іншою - порив водопроводу. Найближчими днями ремонтні бригади усе відпрацюють. Також після обстрілу частина містян залишилась на кілька годин без світла, але енергетики оперативно все відремонтували.

Комунальники роздали людям плівку, щоб забити пошкоджені вікна. Також вони допоможуть вивезти великогабаритне сміття та навести лад біля будинків.

Як повідомлялося, мешканцям двох районів Миколаєва рекомендовано залишити місто, бо існує загроза життю через обстріл важкою артилерією.

Читайте також: Ворог обстріляв Дніпропетровщину з ракетних комплексів «Торнадо»

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Олександр Сєнкевич, Telegram

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-