російські військові їдуть на війну, підписуючи згоду на вбивство цивільних – СБУ

російські військові їдуть на війну, підписуючи згоду на вбивство цивільних – СБУ

Відео
Укрінформ
Військові російської армії їдуть на війну, підписуючи згоду на вбивство цивільних.

Як передає Укрінформ, про це Служба безпеки України повідомляє у Фейсбуці.

«Нові полонені загарбники вже не розказують слідчим СБУ, що приїхали в Україну на навчання. Ці байки були на початку, а зараз окупанти заздалегідь розуміють, що їм будуть давати накази вбивати цивільних українців», - ідеться у повідомленні.

В СБУ зазначили, що про це розповів полонений російський снайпер. Українські захисники схопили його під час бойових дій на території Волноваського району Донецької області.

«Нам пришел приказ: написать согласие, что мы едем убивать мирных граждан Украины. Я написал рапорт 29 числа, некоторые написали отказ. Но замполит сказал: «Подпишите рапорта заново. Если не поедете, то вас «на губу» отправят (гауптвахта – ред.), либо просто уволят», – повідомив полонений.

«Він зробив вибір – убивати українців, щоб не сидіти в російській тюрмі… Але ймовірно, сидітиме в українській. Адже війна для нього скінчилася, він затриманий та дає свідчення СБУ. Викриває не лише себе, а й злочини інших своїх співвітчизників», - підкреслили в СБУ.

Читайте також: Через проблеми із забезпеченням військові рф знову почали їсти собак – СБУ

Як повідомляв Укрінформ, українські розвідники перехопили розмову російського загарбника, у якій він заявляє, що, попри будь-які погрози, не збирається продовжувати чинний контракт на військову службу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-