путін заохочує своїх військових чинити воєнні злочини в Україні – розвідка

путін заохочує своїх військових чинити воєнні злочини в Україні – розвідка

Укрінформ
Присвоєння почесного найменування “гвардійська” російській 64-й мотострілецькій бригаді, яка захоплювала Бучу Київської області, свідчить про заохочення президентом рф володимиром путіним практики здійснення російськими солдатами злочинів в Україні.

Як передає Укрінформ, про це американському телеканалу CNN заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, повідомляє ГУР МО у Фейсбуці.

"Присвоєння 64 мотострілецькій бригаді почесного найменування “гвардійська” свідчить про цілеспрямоване заохочення путіним практики здійснення російськими солдатами злочинів на території України", - ідеться у повідомленні

Читайте також: Подоляк у відповідь на цинічну публікацію NYT: Може, автор хоче приїхати в Бучу?

Зазначається, що телеканал CNN продовжує відстежувати воєнні злочини, скоєні в Україні особовим складом російської 64-ї окремої мотострілецької бригади.

Цього разу журналісти телеканалу опитали жителів Бучі та представників місцевої прокуратури. Також коментарі CNN надали генеральний прокурор України Ірина Венедиктова і представник ГУР МО України Микола Красний.

Сюжет телеканалу можна переглянути за посиланням.

Як повідомляв Укрінформ, 27 травня генпрокурор Ірина Венедіктова у Лондоні обговорила з директором британської Королівської прокурорської служби Максом Гіллом перспективу допомоги в розслідуванні звірств, які вчиняють в Україні російські військові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-