Монастирський вручив президентські відзнаки нацгвардійцям на Донеччині

Монастирський вручив президентські відзнаки нацгвардійцям на Донеччині

Фото
Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський вручив президентські відзнаки гвардійським спецпризначенцям у Донецькій області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Національної гвардії України (НГУ) у Фейсбуці.

"Заслужені високі державні нагороди бійцям вручив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський. Церемонія нагородження проходила на Донбасі, де зараз військовослужбовці Національної гвардії України виконують бойові завдання із захисту Батьківщини", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за умовами воєнного часу вручення відбулося швидко та без святкових церемоній, але з обов’язковим дотриманням військових традицій.

Під час спілкування з нацгвардійцями Монастирський високо оцінив професійну роботу з оборони країни і знищення противника.

Як інформують у Нацгвардії, за виявлену мужність у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності семеро бійців НГУ отримали ордени Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, двоє - орден «За мужність» ІІІ ступеня, один - медаль «За військову службу Україні».

Читайте також: За 92 дні війни Президент відзначив державними нагородами понад 16 тисяч військових

Одразу після урочистого заходу нацгвардійці повернулися на бойові позиції.

Як повідомлялося, міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський обговорив із конгресменами Сполучених Штатів Америки нагальні потреби МВС в умовах війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-