У Маріуполі загарбники звозять у супермаркет тіла загиблих містян

У Маріуполі загарбники звозять у супермаркет тіла загиблих містян

Укрінформ
У Маріуполі загарбники звозять у супермаркет «Щирий кум» тіла загиблих містян, викопані або вимиті з-під землі водою.

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«У приміщенні супермаркету «Щирий кум» в Лівобережному районі по пр.Свободи росіяни облаштували трупозвалище. Буквально. Сюди росіяни звозять тіла загиблих, що вимило з могил при спробі відновлення водопостачання, та частково - ексгумованих. Просто звалюють, наче сміття», - написав Андрющенко.

За його словами, в місті катастрофічно не вистачає людей для поховання, не вистачає потужностей навіть імпровізованих моргів. «До такого ступеню, що в Москві розпочали окрему кампанію з рекрутингу паталогоанатомів», - зазначив радник.

До свого допису він долучив моторошне фото з місцевого телеграм-каналу.

Фото: ТГ «Мариуполь сейчас»

Читайте також: Макрон і Шольц вимагають від путіна звільнити захисників Маріуполя

Як повідомляв Укрінформ, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично зруйновано обстрілами російських загарбників, загинули щонайменше 22 тисячі людей. Маріуполь сьогодні без нормального енерго-, водо- та газопостачання. Місто стоїть на порозі екологічної катастрофи та спалаху інфекційних захворювань.

Нині у захопленому Маріуполі залишаються понад 100 тисяч мирних жителів. Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя та створюють картинку «відновлення життя міста».

Перше фото: AA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-