росія намагається «підлатати» чорноморський флот катерами-потопельниками - ОК «Південь»

росія намагається «підлатати» чорноморський флот катерами-потопельниками - ОК «Південь»

Укрінформ
Корабельні угруповання рф біля острова Зміїний намагаються витягнути з води уражений десантний катер типу «Раптор» та переправити його в пункт базування Донузлав. 

Про це у Фейсбуку повідомляє Оперативне командування «Південь», передає Укрінформ.

«Ворог намагається утриматися на побудованих рубежах оборони. Продовжує вести артилерійсько-мінометний вогонь по населених пунктах і по наших позиціях. А також застосовує розвідувально-ударні гелікоптери Ка-52 для виявлення та нанесення ураження по наших підрозділах», - ідеться в повідомленні

Реактивними системами залпового вогню «Ураган» агресори знов обстріляли Миколаїв. Унаслідок обстрілу пошкоджено вісім будинків. Одна людина загинула, семеро дістали поранення різного ступеню тяжкості.

Ворог продовжує руйнувати промислову інфраструктуру регіонів України, вказують в ОК «Південь». По Кривому Рогу було завдано ракетного удару. За попередніми даними, постраждалих немає.

Читайте також: Маємо вже достатньо Harpoon, щоб потопити весь чф росії – речник Одеської ОВА

Окрім того, корабельні угруповання в Чорному морі тримають актуальною загрозу ракетних ударів, а під її прикриттям намагаються організовувати рятувально-підйомні роботи біля острова Зміїний, аби витягнути з води уражений десантний швидкісний катер типу «Раптор».

«Після підняття «Раптор» планується для відправки в пункт базування Донузлав. Відчутно зменшену кількість корабельно-катерного складу чорноморського флоту рашисти намагаються підлатати «потопельниками», - додають в ОК «Південь».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-