Зеленський назвав проявом слабкості дії загарбників на Херсонщині

Зеленський назвав проявом слабкості дії загарбників на Херсонщині

Укрінформ
Спроби російських загарбників обмежити виїзд українців з тимчасово захоплених районів Херсонської області є проявом слабкості.

Про це Президент Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

«Ті, хто впевнений у своїй позиції, таких рішень точно не ухвалювали б. Однозначно, це прояв слабкості. Прояв того, що їм нічого дати людям. Та й люди не хочуть нічого у них брати. Тому вони намагаються взяти людей в заручники», - сказав Зеленський.

За його словами, нині зʼявляється все більше інформації про те, що загарбники намагаються максимально обмежити виїзд наших людей з тимчасово захоплених районів Херсонської області. «Вони не дають жодних гуманітарних коридорів. І закрили індивідуальний виїзд людей», - додав глава держави.

Читайте також: росія проводить примусову паспортизацію на Херсонщині та Запоріжжі – Україна в ОБСЄ

Президент упевнений в тому, що Україна поверне все своє - це лише питання часу. «І кожного дня цей час, час звільнення, скорочується. Ми для цього робимо все. Вічна вдячність і слава усім, хто захищає нашу державу! Вічна памʼять кожному і кожній, чиї життя забрали окупанти», - сказав Зеленський.

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Її війська знищують об'єкти інфраструктури, житлові райони українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-