Ворог зайняв готель «Мир» у Сєвєродонецьку, але далі просунутись не може

Ворог зайняв готель «Мир» у Сєвєродонецьку, але далі просунутись не може

Укрінформ
На Луганщині місто Сєвєродонецьк російськими загарбниками не відрізане, ворог зайняв готель «Мир» на околиці і далі просунутися не може.

Про це у телемарафоні UAразом заявив керівник Луганської військової обласної адміністрації Сергій Гайдай, передає кореспондент Укрінформу.

«На околиці міста в готель «Мир» вони зайшли, далі за готелем вже територія лісу. Там вони несуть величезні втрати, але ж вибити їх поки з готелю не вийшло, хоча там у них вже дуже багато загиблих. Далі вони просунутись не можуть, хоча постійно є намагання… Сєвєродонецьк не відрізаний, зв’язок є, також є можливість і постачати гуманітарні вантажі. Є зв’язок повністю з містом», - сказав очільник області.

Читайте також: Війська рф відступили в районі Сєвєродонецька – Гайдай

Він зазначив, що у російських загарбників тактика постійно одна й та сама - декілька годин обстріли артилерійські, а потім намагаються просуватися, але поки нічого не виходить, «їх стримують наші хлопці, які там стоять».

Саме місто Сєвєродонецьк обстрілюється ворогом постійно усіма видами озброєння, додав Гайдай.

Як повідомляв Укрінформ, голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай заявив, що наразі ворогом захоплені 95% території Луганської області.

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов зазначав, що російська федерація ставить за мету повністю захопити Луганську область.

26 травня до готелю "Мир" у Сєвєродонецьку потрапила ворожа ДРГ.

Фото: Wikipedia

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-