Війська рф відступили в районі Сєвєродонецька – Гайдай

Війська рф відступили в районі Сєвєродонецька – Гайдай

Укрінформ
російська армія зазнала значних втрат і була вимушена відступити в районі Сєвєродонецька, Тошківки та Осколонівки.

Як передає Укрінформ, про це повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Телеграмі.

Він зазначив, що росіян вдалося потиснути на раніше зайняті позиції. Пошкоджено ще один міст між Сєвєродонецьком та Лисичанськом, але проїзд між містами зберігається.

«Втім, не полишають (російські загарбники – ред.) спроб вийти в тил наших військ та порушити логістичне забезпечення Луганщини. Сєвєродонецьк ворог впритул обстрілював декілька разів, щонайменше тричі - дуже потужно, подекуди розпочиналися вуличні бої. Як наслідок, маємо пошкодження 14 багатоповерхівок. Також серйозно обстріляне прилегле селище Синецький, яке місцеві часто називають хутором», - заявив Гайдай.

Читайте також: Останні новини про воєнні дії - читайте у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь!

Крім того, зафіксовані руйнування в інших містах Луганщини: дев’ять будинків в Гірському, по чотири - в Золотому та Лисичанську. А також у смт Врубівка - 12, селі Оріхове - два.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу на Донецькому та Луганському напрямках відбито вісім атак ворога, знищено п’ять танків, десять одиниць бойової броньованої техніки та чотири ворожих автомобіля. Підрозділи протиповітряної оборони знищили БпЛА типу «Орлан-10».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-