У Маріуполі на території колишнього заводу «Октябрь» знайшли близько 70 тіл загиблих

У Маріуполі на території колишнього заводу «Октябрь» знайшли близько 70 тіл загиблих

Відео
Укрінформ
У захопленому Маріуполі на території колишнього заводу «Октябрь» знайдено близько 70 тіл загиблих, яких заблокувало уламками будівлі після ворожого обстрілу. Тіла вивезено для поховання в братську могилу.

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«В ході розбору завалів МСЧ росії по вул. Куїнджі, на території колишнього заводу “Октябрь”, знайдено близько 70 тіл загиблих. Причина та сама - людей заблокувало уламками будівлі після обстрілу», - повідомив Андрющенко.

Він зазначив, що тіла загиблих було запаковано в пластикові мішки та вивезено для поховання в братську могилу в селище Старий Крим. Ідентифікації не проводилось. Та місцеві розповідають, що особливо ідентифікувати не було чого з огляду на стан тіл.

«Скільки таких могильників, залишених російськими бомбами в Маріуполі ще буде знайдено. Одиниці? Десятки? Сотні? Лють. Просто Лють», - наголосив радник мера.

Читайте також: У маріупольській школі вибухнув нерозірваний снаряд рф, загинув 12-річний хлопчик

Як повідомляв Укрінформ, агресія росії спровокувала в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично зруйновано обстрілами російських загарбників, загинули щонайменше 22 тисячі людей. Маріуполь сьогодні без нормального енерго-, водо- та газопостачання. Місто стоїть на порозі екологічної та інфекційної катастрофи.

Читайте також: Загарбники змушують маріупольців платити гроші за перепоховання - радник мера

Нині у захопленому Маріуполі залишаються понад 100 тисяч мирних жителів. Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя та створюють картинку «відновлення життя міста».

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-