росіяни обстріляли з мінометів прикордонні райони Сумщини

росіяни обстріляли з мінометів прикордонні райони Сумщини

Укрінформ
росіяни обстріляли з мінометів зі своєї території прикордонні райони Сумської області.

Як передає Укрінформ, про це оперативне командування "Північ" повідомляє у Фейсбуці.

"Окупанти продовжують обстрілювати прикордоння Сумської області. Так, сьогодні близько 5:15 - 5:20 спостерігачі зафіксували 7 вибухів з боку російської федерації в напрямку населеного пункту Середина Буда, попередньо, з міномета калібру 120 мм", - ідеться в повідомленні.

Ще вісім "приходів", імовірно, з міномета калібру 120 мм, у напрямку того ж населеного пункту з боку рф були зафіксовані вже о 6:12 - 6:55.

В обох випадках втрат серед особового складу та техніки немає. Загиблих і поранених серед місцевого населення теж немає. Інформація щодо пошкодження цивільної інфраструктури уточнюється.

Читайте також: Літак рф випустив ракету по Сумщині, пошкоджені будинки й високовольтні лінії

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 25 травня з території рф з російського літака були випущені чотири ракети по одному із населених пунктів Краснопільської тергромади Сумської області. Унаслідок авіаудару постраждали кілька приватних будинків та лінія електропередачі.

24 травня ввечері два ворожі літаки двічі здійснили пуски некерованих ракет у напрямку прикордонних сіл Шосткинського району Сумщини. Біля іншого села у цьому ж районі розірвалося вісім боєприпасів, випущених з боку російського села Лемешовка.

Ще сім мін, випущених ворогом з боку російського селища Тьоткіно, вибухнули на околиці населеного пункту у Конотопському районі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-