«Його замочили»: військові рф обговорювали вбивство працівника Запорізької АЕС

«Його замочили»: військові рф обговорювали вбивство працівника Запорізької АЕС

Аудіо
Укрінформ
Українська розвідка оприлюднила перехоплення розмови російських загарбників, які розкривають деталі злочину росіян проти персоналу Запорізької АЕС в тимчасово захопленому Енергодарі. Йдеться про замах на життя Сергія Швеця – працівника енергоремонтного підрозділу АЕС.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

«Співробітники карального загону рашистів спочатку з’ясовують особисті дані Швеця. Потім дають наказ знайти його на робочому місці. Коли з’ясовується, що він залишив станцію після закінчення зміни, відправляють групу до місця проживання. Останній дзвінок від рашиста з позивним «Ловець». Він звітує, що знайшли українця за домашньою адресою»,- йдеться у повідомленні.

Потім загарбники говорять: «Адресу відпрацювали. У нього автомат, він чинив опір. Його «замочили». Він ще живий, але він не виживе. У нього декілька кульових поранень».

Читайте також: Енергоатом спростовує фейк про запаси урану та плутонію на Запорізькій АЕС

Раніше повідомлялось, що 24 травня рашисти розстріляли Сергія Швеця у власній квартирі. Ті поранення, які отримав Сергій, зазвичай вважаються несумісними з життям. Втім, енергодарський міський голова Дмитро Орлов повідомив, що поранений залишається живим, хоча й перебуває у вкрай тяжкому стані. Деталі злочину залишаються невідомими, відзначили в пресслужбі.

Як повідомляв Укрінформ, 24 травня міський голова Енергодара Дмитро Орлов повідомив, що розстріляний у власній квартирі працівник енергоремонтного підрозділу Запорізької АЕС Сергій Швець переніс 10-годинну операцію та залишається у тяжкому стані.

Цього ж дня у квартиру самого Орлова увірвалися сім озброєних військових рф і одна жінка, ймовірно, пропагандистка ворожого телеканалу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-