У Сєвєродонецьку і Лисичанську ворожі обстріли пошкодили десятки будинків

У Сєвєродонецьку і Лисичанську ворожі обстріли пошкодили десятки будинків

Фото
Укрінформ
На Луганщині російські війська обстрілювали з артилерії село Устимівку поблизу Лисичанська і саме місто, убили трьох мирних мешканців і пошкодили центр гуманітарної допомоги.

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба Луганської обласної військової адміністрації, передає Укрінформ.

"Ворог намагався штурмувати нашу оборону поблизу Устинівки і в той же час артилерією нищив це село та розташоване поряд місто Лисичанськ. Як наслідок, двоє загиблих в Устинівці та один – в самому Лисичанську. Зафіксоване потрапляння снаряду в центр надання гуманітарної допомоги, пошкоджено волонтерський автомобіль, якій доставляв їжу на Луганщину", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Двом військовим рф повідомили про підозру за обстріл житлового будинку в Чернігові

Щодо руйнувань в інших містах інформують, що в Сєвєродонецьку постраждали 11 багатоповерхівок та будівля підприємства «Імпульс», в Лисичанську - вісім багатоповерхівок та приватних будинків, будинок культури і ЦНАП, чотири будинки в Привіллі, по два – в Новодружеську та Гірському.

Читайте також: На Луганщині поліцейські ховають людей: у Лисичанську в братській могилі вже 150 осіб

В ОВА зазначають, що в селах и селищах пошкоджень житлового фонду в рази більше. Сєвєродонецьк і Новозванівка минулої доби витримали декілька авіаційних ударів. Зараз ворог намагається закріпитися в районі Сєверодонецька.

Читайте також: росіяни стягли на Луганщину 12,5 тисячі військових, Сєверодонецьк нищать з усієї доступної зброї

Загалом за 25 травня відбито десять атак росіян, знищено чотири танки, дві артилерійські системи, бронетранспортер, автомобіль та одну одиницю спеціальної техніки. Підрозділи протиповітряної оборони знищили п’ять БпЛА типу «Орлан-10».

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає обстрілів із боку російської армії, в області зруйновано багато житлових будинків, об'єктів інфраструктури, навчальних закладів, пошкоджено лікарні.

Фото: Телеграм Луганської ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-