Загарбники завдали по Дніпропетровщині чотири ракетні удари

Загарбники завдали по Дніпропетровщині чотири ракетні удари

Укрінформ
Війська рф протягом дня атакували ракетами Павлоград і Синельниківський район Дніпропетровської області, а також обстріляли села у Криворізькому районі.

Про це повідомив у Телеграмі голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Укрінформ.

"Сьогодні маємо одразу декілька "прильотів". Перша ракета по Павлограду. Ще три атаки – у Синельниківському районі. Дані щодо постраждалих і масштаби руйнувань з‘ясовуються", - написав Лукашук.

За його словами, вдень під ворожі обстріли потрапив Криворізький район - села Ганнівка та Мала Костромка, ніхто не постраждав.

Читайте також: росіяни з «Урагану» обстріляли громаду на Дніпропетровщині

Російських окупаційних військ на території Дніпропетровщини немає, українські захисники тримають ворога на дальніх підступах, не залишаючи противнику шансів увійти в область, додав Лукашук.

Очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко уточнив у Телеграмі, що внаслідок ракетного удару "є серйозні руйнування залізничної колії та контактної мережі".

Коли вдасться поновити рух, поки що незрозуміло, зауважив керівник ОВА. За його словами, у 12 будинках поряд пошкоджені дахи та вибиті вікна. Люди не постраждали.

Читайте також: Ворог завдав ракетного удару по Павлоградському району на Дніпропетровщині

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Загарбники обстрілюють і знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-