росіяни поновили наступ на Слов’янськ, на Слобожанському напрямку ситуація напружена

росіяни поновили наступ на Слов’янськ, на Слобожанському напрямку ситуація напружена

Укрінформ
Наразі ситуація на Слобожанському напрямку напружена, оскільки російські війська майже два тижні проводили перегрупування сил і засобів.

Про це член Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський (парламентська фракція «Слуга народу») повідомив під час брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ.

«Напружена ситуація на Харківщині – це Слобожанський напрямок, де ворог фактично після 10 днів, майже двох тижнів, перегрупування сил і засобів, підвіз резерви з боку білгородської області через тимчасово окуповані міста Куп’янськ, Вовчанськ», - зазначив він.

Окрім цього, Веніславський поінформував, що зараз поновився наступ збройних сил російської федерації на Слов’янськ Донецької області.

Читайте також: Ворог перегруповується і хоче відновити наступ на кількох напрямках

Як повідомлялося, 24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет. На тимчасово окупованих територіях ворог влаштував терор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-