Глава ОВА розповів про наслідки обстрілу Житомирщини: загинула людина, є поранені

Глава ОВА розповів про наслідки обстрілу Житомирщини: загинула людина, є поранені

Укрінформ
Унаслідок влучання російських крилатих ракет в інфраструктурний об'єкт у Малині на Житомирщині одна людина загинула і ще кілька постраждали.

Про це в ефірі телемарафону сказав очільник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, передає Укрінформ.

"Сьогодні ми можемо казати про одну людину загиблу і про поранених людей, деякі з них - працівники залізниці", - розповів Бунечко.

Він нагадав, що сили української протиповітряної оборони збили чотири крилаті ракети, які цілили в залізничну станцію Малина. Можна лише уявити руйнування, які сталися б, якби всі ракети влучили в ціль, зауважив глава ОВА.

За його словами, при аналогічному обстрілі в п'ятницю, 20 травня, постраждало близько 130 будинків, з них п'ять - повністю непридатні для проживання.

Читайте також: росія завдала удару по інфраструктурі Житомирщини - ППО збила чотири ракети

Бунечко також повідомив, що коли на початку повномасштабного вторгнення на Житомирщині хазяйнували росіяни, з Малина виїхало близько 70% мешканців. Багато хто з них уже повернувся, але обстріли змушують людей знову шукати безпечнішого пристановища, хоча масової евакуації наразі немає.

Як повідомляв Укрінформ, 22 травня близько 13:00 ворог завдав ракетного удару по об'єктах інфраструктури Житомирської області. Чотири крилаті ракети було знищено підрозділами протиповітряної оборони. За наявною інформацією, Житомирщину було атаковано з південно-східного напрямку крилатими ракетами морського базування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-