На півдні ЗСУ знищили 29 загарбників та накрили вогнем ворожий пункт спостереження

На півдні ЗСУ знищили 29 загарбників та накрили вогнем ворожий пункт спостереження

Укрінформ
Протягом минулої доби українські військові на Південному напрямку знищили 29 російських агресорів та значну кількість військової техніки ворога.

Про це у Фейсбуку повідомляє Оперативне командування «Південь», передає Укрінформ.

«На лінії зіткнення в Херсонській та Миколаївській області противник продовжує ведення бойових дій по займаному рубежу та удосконалення фортифікаційного обладнання своїх позицій. Нових ударних угруповань ворог не створював, активних наступальних дій не вів. Замість того, проводив повітряну розвідку наших позицій, але в покарання за це втратив безпілотник-розвідник «Орлан-10» влучним пострілом наших бійців», ідеться в повідомленні.

Зазначається, що така сама доля спіткала крилату ракету, спрямовану перед світанком на Одещину.

Окрім того, вогнем українських підрозділів було накрито контрольно-спостережний пункт одного з ударних формувань противника на Херсонщині. Управління підрозділами ворогом втрачено.

Читайте також: ЗСУ знищили на сході ще майже 30 російських військових

Загалом унаслідок ракетно-артилерійської активності українських військових за підтримки авіації противник за добу втратив 29 осіб, модернізований танк Т-72Б3, самохідну гаубицю «Мста-С» та іншу броньовану техніку.

«Дуже символічно на могилку планів ворога наші хлопці «поклали»  дві «квітки» - великокаліберну гармату «Гіацинт» та самохідну гармату великої потужності «Піон», - зазначають в ОК «Південь».

Як повідомлялося, за останню добу Повітряні сили ЗСУ знищили три російські крилаті ракети та дві важкі вогнеметні системи типу “Солнцепек”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-