У Криворізькому районі внаслідок російських обстрілів зруйновані понад 20 будинків

У Криворізькому районі внаслідок російських обстрілів зруйновані понад 20 будинків

Укрінформ
На Дніпропетровщині ворожі війська обстріляли житлові квартали села Велика Костромка: зруйновані понад 20 будинків, перебито газопровід та електропостачання.

Про це під час брифінгу повідомив начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, повідомляє Укрінформ.

"Ворог продовжує системні обстріли мирних населених пунктів по всій лінії зіткнення. Сьогодні вночі під сильний обстріл потрапили житлові квартали села Велика Костромка. За уточненими даними, зруйновано понад 20 будинків, перебито газопровід та електропостачання. Поранено двох мирних жителів, слава Богу, загиблих немає. Надвечір знову стався обстріл Великої Костромки, жертв немає, але знову є руйнування мирних будинків", - зазначив Вілкул.

Читайте також: У Криворізькому районі зміцнюють лінію оборони

Загалом ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається стабільно напруженою. Ситуація у Кривому Розі та районі перебуває під повним контролем Збройних сил України та військової адміністрації.

Вілкул зазначив, що продовжується зміцнення всіх ліній оборони та будівництво нових споруд. Основне завдання – не підпустити ворога до міста.

Читайте також: Обстріл колони цивільних з «Градів» на Херсонщині: троє загиблих та багато поранених

Як повідомлялося, у Сєверодонецьку на Луганщині російські загарбники сьогодні, 19 травня, вбили 12 людей і понад 40 поранили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-