Рідні чоловіків у «днр» бунтують проти мобілізації

Рідні чоловіків у «днр» бунтують проти мобілізації

Укрінформ
У Донецьку щоби пригасити бунти проти мобілізації "днр" встановлює окремі дні зустрічі мобілізованих з рідними.

Про це повідомив у Телеграмі радник маріупольського мера Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

"У Донецьку глобальний бунт рідних проти мобілізації. Настільки потужне незадоволення, що з завтрашнього дня “днр” встановлює окремі дні для зустрічі рідних з мобілізованими та ще з мегабюрократичною процедурою. Якщо росія - тюрма народів, то її бананові сателіти - камера одиночка…", - написав радник міського голови Маріуполя.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники намагаються створити видимість "турботи" і про "звільнений" Маріуполь, але призводять своїми діями лише до нових аварій. Так, водопостачання спробували запустити без відновлення каналізації, через що місту загрожує екологічна і епідеміологічна катастрофа. Вода через численні пориви розливається вулицями, відсутність якісної питної води загрожує спалахом інфекцій. За їжею люди стоять у багатотисячних чергах, її не вистачає на всіх.

Читайте також: У Криму проводять мобілізацію до військ рф на захоплених територіях Запоріжжя і Херсонщини

Агресія рф спричинила в Маріуполі масштабну гуманітарну катастрофу. Понад два місяці місто залишається без води, газу, електрики, зв'язку, налагодженого підвозу продуктів. У місті все ще перебуває від 130 до 170 тисяч людей, яких окупанти не в змозі забезпечити харчуванням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-