У Білогорівці вже розбили майже 90 одиниць техніки окупантів — Гайдай

У Білогорівці вже розбили майже 90 одиниць техніки окупантів — Гайдай

Укрінформ
У районі Білогорівки ЗСУ вже розбили 90 одиниць важкої техніки росіян. Окупанти активно намагаються йти там у наступ, але успіху здобути не можуть.

Про це в етері «24 каналу» розповів голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

За його словами, окупанти вже декілька разів намагалися навести понтонну переправу через річку, але завжди наражаються на опір ЗСУ. Гайдай наголошує, що росіяни демонструють на тому напрямку таку впертість, що «Чорнобаївка іноді, напевне, за деякими напрямками відпочиває».

«За перехопленнями ми розуміємо, що цілий батальйон відмовився йти в наступ, тому що вони неозброєним оком бачать, що відбувається. І зараз вже наші хлопці намагаються артилерією відпрацьовувати той бік, на якому вони намагалися закріпитися», — каже Гайдай.

Читайте також: Загарбники кинули всі сили на прорив лінії оборони на Луганщині - Гайдай

Він також розповів, що окупанти зараз майже повністю контролюють Рубіжне, але околиці, які обороняють українські нацгвардійці, росіяни «не можуть пройти третій місяць». У самому місті ситуація складна: там немає води та газу.

Нагадаємо: біля Білогорівки окупанти намагались створити міцну переправу, щоб перекидати свою техніку та військових на той бік, де тримають оборону ЗСУ, і навіть встигли поставити понтонні переправи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-