У мережі з'явилося нове відео бомбардування «Азовсталі» росіянами

У мережі з'явилося нове відео бомбардування «Азовсталі» росіянами

Укрінформ
Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко оприлюднив нове відео, на якому видно як постійно бомблять металургійний комбінат «Азовсталь», і який великий густий дим піднімається у небо від ворожих вибухів.

Ролик він виклав у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Маріуполь. Азовсталь. Окупанти бомблять Захисників майже в режимі прямої трансляції. А світ продовжує спостерігати, обмежуючись здебільше співчуттям…. Лють. Просто Лють», - написав Андрющенко.

Раніше він зазначав, що російські війська під прикриттям обстрілів намагаються прорватися на територію металургійного комбінату «Азовсталь», де тримають оборону українські бійці гарнізону Маріуполя.

Читайте також: Визволення бійців із «Азовсталі»: Зеленський назвав країни, які допомагають у переговорах з рф

Як повідомлялося, територію меткомбінату загарбники постійно обстрілюють з усіх видів озброєння, намагаються штурмувати. Тримають оборону українські військові, серед яких кілька сотень поранених. Медикаментів гостро бракує і люди помирають у муках.

Президент Володимир Зеленський повідомив, що українська влада працює над дипломатичними варіантами для порятунку українських військових, які перебувають на території Азовсталі.

Фото: Sky News

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-