Для приборкання бунтів в армії рф до України відправлять «досвідчених карателів»

Для приборкання бунтів в армії рф до України відправлять «досвідчених карателів»

Аудіо
Укрінформ
Для приборкання російських військових, які бояться йти у зіткнення з українськими захисниками, москва відправляє в Україну «досвідчених карателів». 

Як передає Укрінформ, про це йдеться у перехопленій розмові загарбника, опублікованій Службою безпеки України у Фейсбуці.

"Російські окупанти бояться йти у зіткнення з українськими захисниками, тому бунти у ворожій армії набувають масового характеру. Щоб хоч якось їх приборкати, москва відправляє в Україну «досвідчених карателів». Як, наприклад, генерала Мурадова, відомого своєю жорстокістю після командування об’єднаним угрупованням сил рф у Сирії. Він влаштовує «показові суди» загарбникам, але навіть такі заходи не змінюють ситуацію кардинально: солдати все одно відмовляються наступати у найгарячіших точках. Про це свідчать нові телефонні розмови окупантів, які вдалося перехопити СБУ", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Мобілізовані з «днр» загарбники порівнюють свою армію із «зоною» - СБУ

У розмові зі своїм батьком загарбник розповідає: «Ну, Мурадов, типа, приехал, типа, показательный суд устроил. Потому что никто не хотел ехать вперед дальше… Ну, ротные не хотели везти своих пацанов на смерть. И сами парни были не готовы, и все… Он вчера ротных раз...ал, показательно там… раздел, руки, нах..., связал, бл..., они все из карманов повыкладывали, связал им руки, нах..., все. И в ПАЗики загрузил и увезли».

Він говорить, що, попри такі показові виступи, російських «відказників» все одно потім повертають додому. Тому і він чекає, коли його відправлять «у відпустку».

«Бо ж росія не може офіційно визнати, що має настільки велику кількість солдатів, які відмовляються воювати в Україні. От і називає їх втечу з війни «відпустками», - додають у СБУ.

Як повідомлялося, Збройні сили України з 24 лютого по 12 травня ліквідували близько 26650 російських військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-