росія не планує зупинятися на Луганщині та Донеччині, вона хоче піти далі - генерал Громов

росія не планує зупинятися на Луганщині та Донеччині, вона хоче піти далі - генерал Громов

Укрінформ
Ворог не планує зупинятися на кордонах Луганської та Донецької областей, він хоче піти далі.

Про це сказав бригадний генерал, заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних Сил України Олексій Громов на пресконференції у Медіацентрі Україна - Укрінформ.

«Втрати противника на даний час з початку так званої спеціальної операції вже складають близько 20% особового складу та до 60% основних видів озброєння та військової техніки. Але навіть досягнення противником декларованої мети другого етапу так званої спеціальної операції – це окупація Донецької та Луганської областей в їх адміністративних кордонах – найбільш ймовірно не задовольнить амбіції противника, а лише створить умови для розширення агресії», - наголосив Громов.

Він запевнив, що попри всі труднощі, ЗСУ достойно виконують завдання з оборони держави та свій конституційний обов’язок.

Читайте також: ДБР знайшло у Тростянці документи про плани росії захопити всю Україну

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення. Російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. США, ЄС та інші країни ввели та продовжують запроваджувати санкції проти росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-