На Харківщині ЗСУ поступово відтісняють ворога з населених пунктів – Генштаб

На Харківщині ЗСУ поступово відтісняють ворога з населених пунктів – Генштаб

Укрінформ
Збройні сили України поступово наступають на Харківщині і відтісняють ворога з населених пунктів.

Про це сказав заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних сил України бригадний генерал Олексій Громов на пресконференції у Медіацентрі Україна-Укрінформ.

«В районі Харкова противник після невдалої спроби здійснити оточення міста перейшов до оборони. Зазнавши невдачі на Ізюмському напрямку, ворог перейшов до оборони і наразі веде стримувальні дії, а також перекидає свої сили на Луганський напрямок. Внаслідок наших активних дій щодо звільнення окупованих територій на Херсонському і Мелітопольському напрямках противник перейшов до оборони і наразі веде стримувальні дії», - розповів Громов.

Він також відзначив, що Збройні сили України переходять у контрнаступ та відтісняють російських загарбників в бік кордону.

«Ми маємо успіх на Харківському напрямку, де поступово відтісняємо противника та звільняємо наші населені пункти», - зазначив бригадний генерал.

Читайте також: Ворожі бомби, ракети та фосфорні боєприпаси: на сході була «гаряча» ніч - зведення ОВА

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. Сили оборони України чинять запеклий опір російським загарбникам та завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-