На Лиманському напрямку ЗСУ розбили понтонні переправи ворога

На Лиманському напрямку ЗСУ розбили понтонні переправи ворога

Укрінформ
На Лиманському напрямку на Донеччині російські війська намагаються просунутися, але їм це не вдається, українські захисники тримають оборону.

Про це в ефірі телемарафону UAразом повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає кореспондент Укрінформу.

«Обстріли вдовж всієї лінії фронту, вони і вдень і вночі не припиняються…Найгарячіше – Мар’їнка, Красногорівка, Торецька громада. Лиманський напрямок з півночі, де бойові дії постійно тримають, там ворог намагається просунутися по своїх позиціях для того, щоб мати і тактичний, і в подальшому стратегічний успіх. Але йому це не вдається. Ті понтонні переправи, які півтори доби тому були наведені, і намагався ворог зробити переправи, вони розбиті», - сказав очільник області.

Читайте також: Ворог обстрілює Донеччину з авіації й артилерії - за добу зруйновані 45 цивільних будівель

Він підкреслив, що фактично вся лінія фронту під постійними обстрілами, які починаються в першу чергу з будинків і з цивільної інфраструктури всіх населених пунктів. «А це міста з багатоквартирними будинками, приватний сектор. Тобто зараз взагалі не має розбору, щоб ворог цілив кудись прицільно - чи це авіаудар, чи це бомбовий удар, чи артелерійський обстріл, чи обстріл з РСЗУ, різниці, на жаль, не має», - зазначив Кириленко.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-