росіяни закликають своїх родичів-військових вбивати і катувати українських дітей

росіяни закликають своїх родичів-військових вбивати і катувати українських дітей

Аудіо
Укрінформ
Жителі росії закликають своїх родичів - військовослужбовців вбивати і катувати українських дітей.

Як передає Укрінформ, про це Служба безпеки України повідомляє у Телеграмі з посиланням на перехоплену розмову російського військового з дружиною.

Перехоплення СБУ вдалося зробити під Харковом. Ворог по телефону розмовляв з дружиною, яка живе у прикордонному з Україною місті, куди загарбники незаконно депортують українців.

Жінку обурило, що українські діти відмовилися малювати символіку до святкування «Дня победы», тож вона запропонувала покарати їх нелюдськими катуваннями.

Згідно з перехопленням, вона заявила: «Я бы им наркотики вколола, если бы работала, смотрела бы им в глаза и сказала бы: «Сдыхайте, мучайтесь». Я бы им пи*ьки резала, звёзды на спинах вырезала, и вообще по уху бы каждый день отрезала, по пальцу, чтобы им больно так было».

Її співрозмовника шокували ці слова і він не знав, що відповісти, підкреслили в СБУ.

«Очевидно одне: «руZZкій мір» – це і є сучасний нацизм, якими б гаслами і цілями він не прикривався», - наголосили у спецслужбі.

Читайте також: росіяни женуть додому цілі каравани з «вантажем 200» - перехоплення СБУ

Як повідомляв Укрінформ, згідно з перехопленою СБУ телефонною розмовою з батьком російського військового, який перебуває на Харківщині, російські солдати втрачають довіру до своїх командирів і готуються до бунтів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-