На Південному напрямку ЗСУ знищили 79 загарбників і 12 одиниць техніки

На Південному напрямку ЗСУ знищили 79 загарбників і 12 одиниць техніки

Укрінформ
Протягом минулої доби на півдні України захисники знищили 79 російських загарбників, а також 12 одиниць військової техніки, в тому числі два безпілотники.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуку повідомляє Оперативне командування «Південь».

«Наші підрозділи на Херсонщині та Миколаївщині, вдовж лінії зіткнення міцно тримають зайняті позиції в готовності просуватися на схід… Загалом нашими ракетно-артилерійськими підрозділами, авіацією Повітряних сил та Сухопутних військ протягом доби нанесено ураження понад 90 цілей на ворожих позиціях», - ідеться в повідомленні.

Загальні втрати агресора становлять 79 осіб та 12 одиниць техніки, серед яких два безпілотники типу «Орлан-10» БПЛА, а також гаубиці, автомобільна та броньована техніка.

Читайте також: Українські артилеристи показали, як нищать агресорів з «Ураганів»

Як зазначається, на Одещині продовжується психологічний тиск на населення прикордонних із Придністров’ям районів щодо імовірної блокади регіону через припинення функціонування Дністровського мосту, по якому знов було завдано ракетного удару. Ворог також нагнітає обстановку через приведення збройних формувань Придністровського регіону Республіки Молдова та підрозділів оперативної групи російських військ у повну бойову готовність.

Читайте також: Об’єднані сили за добу знищили 12 ворожих танків і вертоліт

Також зберігається загроза ракетних ударів з тимчасово окупованого Криму, з повітря із застосуванням авіації, та з моря, де продовжує перебувати вороже корабельне угруповання, оснащене крилатими ракетами.

«Сили охорони та оборони півдня України продовжують виконання завдань за призначенням, ефективно протидіють викликам та загрозам», - наголошують в ОК «Південь».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-