З’явилися кадри, як авіація рф бомбардує «Азовсталь»

З’явилися кадри, як авіація рф бомбардує «Азовсталь»

Відео
Укрінформ
Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко оприлюднив відео сьогоднішнього авіабомбардування російськими військами металургійного комбінату «Азовсталь», де в укриттях перебувають не менш ніж 100 цивільних і багато поранених військових.

Ролик він виклав у Телеграмі, передає Укрінформ.

На відео видно і чути потужні вибухи та дим від ворожих авіабомб, які скидають загарбники на комбінат «Азовсталь».

«Маріуполь. Азовсталь. Просто зараз. Авіабомбардування. Понад 100 цивільних. Захисники Маріуполя. Ми всі у невідплатному боргу у Захисників Маріуполя», - написав радник міського голови.

Як повідомлялося, за минулу добу російські загарбники здійснили 34 авіанальоти на меткомбінат «Азовсталь», у тому числі 8 вильотів стратегічних бомбардувальників.

7 травня закінчилася евакуація мирних мешканців - жінок, дітей і літніх людей, які перебували в укриттях заводу «Азовсталь» в Маріуполі.

9 травня керівник Донецької військової обласної адміністрації Павло Кириленко у телеефірі заявив, що в укриттях на меткомбінаті залишається понад 100 цивільних.

На території меткомбінату, яку російські війська постійно обстрілюють з усіх видів озброєння і намагаються штурмувати, тримають оборону українські військові. Серед них кілька сотень поранених.

Читайте також: росіяни продовжують обстрілювати «Азовсталь» із важкої артилерії та авіації

Президент Володимир Зеленський повідомив, що українська влада працює над дипломатичними варіантами для порятунку українських військових, які перебувають на території меткомбінату «Азовсталь».

Маріуполь продовжують боронити бійці полку «Азов», Національної гвардії, українська морська піхота, мотострільці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-