Обстріл Одеси: росіяни «демілітаризували» готель на узбережжі

Обстріл Одеси: росіяни «демілітаризували» готель на узбережжі

Фотохроніка війни
Укрінформ
В Одесі черговою ціллю російських військ став готельно-ресторанний комплекс на березі моря, в який загарбники випустили ракету 8 травня.

На місці руйнувань у курортній зоні побувала фотокореспондент Укрінформу.

Росіяни обстріляли Київський район Одеси з літаків із акваторії Чорного моря трьома крилатими ракетами. Одну збила ППО, дві інші влучили в житловий район і зруйнували зони відпочинку. Також пошкоджень зазнав об’єкт комунальної інфраструктури. 

Ракета знищила одну із триповерхових секцій готелю. У момент удару вона була порожня,  постраждалих немає. Зазнали пошкоджень і суміжні секції, а пляж усіяли уламки будівель.

Загалом завали зайняли площу 300 квадратних метрів.

Читайте також: Село у шрамах: як живе прифронтове Кам’янське

Як повідомляє Одеська обласна прокуратура, розпочато досудові розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, адже жодних військових об’єктів на цій території не було. 

Як відомо, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Фото: Ніна Ляшонок, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-