У Маріуполі під час евакуації цивільних з меткомбінату загинули троє бійців «Азову»

У Маріуполі під час евакуації цивільних з меткомбінату загинули троє бійців «Азову»

Укрінформ
У Маріуполі, допомагаючи евакуювати цивільних з металургійного комбінату "Азовсталь", загинуло троє бійців полку "Азов", шістьох було поранено.

Про це написав у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

"За час евакуації загинуло троє «азовців». Один в підбитій машині. Ще двоє від ударів російських БПЛА. Шестеро поранених... Будуть страшенно мучитись, бо ліків у бункері вже немає. Українські військові організовували та прикривали евакуацію на місці", - йдеться у повідомленні.

Андрющенко подякував захисникам Маріуполя і зазначив, що українці перед ними в боргу, який неможливо сплатити.

Як повідомляв Укрінформ, 7 травня закінчилася евакуація мирних мешканців - жінок, дітей і літніх людей, які перебували в укриттях заводу "Азовсталь" в Маріуполі.

На території заводу, яку росіяни постійно піддають обстрілам з усіх видів озброєння, зокрема з літаків і корабельної артилерії, та раз у раз намагаються штурмувати, тримають оборону українські військові. Серед них кілька сотень поранених, при цьому медикаментів гостро бракує і люди помирають в муках.

Читайте також: Із «Азовсталі» евакуювали всіх дітей, жінок та літніх людей - Верещук

Президент Володимир Зеленський повідомив, що українська влада працює над дипломатичними варіантами для порятунку українських військових, які перебувають на території металургійного комбінату "Азовсталь".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-