На Луганщині евакуаційне авто потрапило під ворожий обстріл

На Луганщині евакуаційне авто потрапило під ворожий обстріл

Укрінформ
На Луганщині евакуаційний авто потрапив під ворожий обстріл, але вдалося вивезти 35 людей, вони вже прямують до Дніпра.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«До Дніпра вже прямують 34 лисичанина та житель Попаснянської громади: евакуаційне авто потрапило під обстріл», - написав очільник області.

Він зазначив, що з Луганщини евакуюють щодня, але якщо вчора знайшлося лише троє бажаючих із Сєвєродонецька, то 7 травня вирішили виїхати 32 жителі Лисичанська.

«Вони втомилися від постійних російських обстрілів, перебоїв зі світлом і газом, відсутністю води. Зробили вибір – жити! Ще дві людини з міста запізнювалися на евакуацію – їх забрали по дорозі. Важко дався порятунок жителя Комишувахи, що на Попаснянщині. Автівка, на якій його вивозили, потрапила під обстріл росіян. На щастя, ніхто не постраждав», - заявив Гайдай.

Читайте також: На Луганщині тяжкі бої точаться майже по всіх напрямках, але ситуація контрольована – Гайдай

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської армії, зруйновані багато житлових будинків, об'єкти інфраструктури, навчальні заклади, пошкоджено всі лікарні.

За словами керівника Луганської ОВА, у регіоні залишалися близько 50 тис. мирних жителів, які відмовлялися евакуюватися.

Читайте також: На захоплених територіях Луганщини загарбники почали блокувати українські сайти і соцмережі

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення, російські загарбники обстрілюють і бомбардують міста і села України, катують та вбивають мирне населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-