У район Краматорська передається необхідна допомога, в тому числі авто – радник глави МВС

У район Краматорська передається необхідна допомога, в тому числі авто – радник глави МВС

Укрінформ
У район Краматорська наразі передається дуже багато всього необхідного для фронту, у тому числі авто.

Про це радник міністра внутрішніх справ України Ростислав Смірнов заявив у ефірі українських телеканалів, передає кореспондент Укрінформу.

«Ми готові до будь-яких подій, і, повірте, також готуємося до різних планів. Робота триває постійно... Скажу особисто, що ми дуже багато туди передаємо, саме в район Краматорська. Це і авто, і все, що необхідно взагалі для цього фронту. Я знаю, що там точно готуються і точно дадуть відсіч і готові до будь-яких маневрів ворога», - уточнив Смірнов.

За його словами, завдяки у тому числі міжнародним партнерам, Україна отримує достатньо велику кількість зброї, що українським військам дозволяє на певних напрямках контратакувати.

Читайте також: Ранковий обстріл пошкодив понад 800 квартир у Краматорську - Кириленко

«Щодо Харківщини, то не готовий казати про якісь дати, координати й так далі, але ми однозначно підемо у контратаку, ми у принципі вже це робимо. Якщо казати по Харківщині – то не можу сказати, що обстрілів там повністю немає, але вони стали набагато меншими, набагато менш інтенсивними, саме через те, що ворога було відкинуто трохи подалі від самого Харкова», - сказав радник міністра внутрішніх справ.

Говорячи про Маріуполь, він заявив, що захоплюється людьми, які там стоять, у тому числі і полком «Азов».

«Я би не хотів нічого коментувати, бо знаю, як болісно вони це сприймають, коли хтось щось коментує, умовно скажемо, з вільного Києва, а ситуація може вже на той час змінитися… Вони стоять і тримаються, - ми зі своєї сторони робимо все можливе, щоб їх звільнити звідти або якось допомогти», - сказав Смірнов.

Читайте також: У МВС припускають, що на 9 травня в Україні активізуються ворожі ДРГ

Щодо диверсантів представник МВС уточнив, що наразі за деякими даними, в Київській області, у тому числі є деякі ДРГ, які досі там перебувають.

«Плюс є, якщо можна так сказати, залишки в лісах, які були відрізані від основних військ, і вони дотепер десь переміщаються у лісах. Не можу сказати, що багато, але вони там ховаються і думають, як їм далі тікати тощо», - уточнив радник очільника МВС.

Він зазначив, що необхідно розуміти, що завершення навіть війни не означає, що президент рф володимир путін передумає, або що рф відпустить Україну у вільне плавання.

Читайте також: СБУ знешкодила ДРГ, що збиралась збити пасажирський літак над росією чи білоруссю

«Маємо розуміти, що вони й надалі намагатимуться щось робити, і надалі будуть запускати ДРГ, щоб з'ясувати, як і куди можна бити у слабке місце Української держави. І ми маємо бути готовими до цього. Ми з вами, думаю, остаточно вже зняли рожеві окуляри і маємо готуватися і не допускати не тільки ДРГ, а й шпигунів у наших провладних кабінетах. Бо знаємо, що такі випадки є», - заявив радник міністра.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Смірнов заявив, що росіяни постійно вербують нових диверсантів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-