Ранковий обстріл пошкодив понад 800 квартир у Краматорську - Кириленко

Ранковий обстріл пошкодив понад 800 квартир у Краматорську - Кириленко

Фото
Укрінформ
У Краматорську внаслідок авіаракетного удару військ рф уранці 5 травня пошкоджено 810 квартир у 32-х багатоповерхівках.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуку повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«810 квартир у 32 багатоповерхівках зазнали різних пошкоджень внаслідок авіаракетного удару по Краматорську, який росіяни завдали сьогодні рано вранці», - написав очільник області.

Він зазначив, що це був цілеспрямований удар по цивільних, який міг призвести до величезної кількості жертв, однак своєчасна евакуація врятувала десятки життів. Немає жодного загиблого, але є поранені - 25 осіб.

За словами Кириленка, окрім багатоповерхівок, пошкоджено також шість приватних будинків, дві школи, дитсадок, медичний заклад, котельню, декілька підприємств та торговельних закладів.

У п’яти багатоповерхівках відсутня електрика, у 15 – газ, фахівці працюють над відновленням постачання.

«Закликаю всіх подбати про своє життя та евакуюватися з області. А все, що росіяни нищать, ми відбудуємо!», - наголосив керівник ОВА.

Читайте також: Армія рф вночі завдала ракетного удару по центру Краматорська

Раніше Кириленко повідомляв, що у Краматорську до 24 лютого постійно проживали 198–200 тисяч осіб, а зараз у місті лишилися 35 тисяч, які за власним бажанням не  евакуювалися.

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-