російські загарбники вдарили по Миколаївщині «Смерчами» та «Москітами»

російські загарбники вдарили по Миколаївщині «Смерчами» та «Москітами»

Укрінформ
По Миколаївщині російські загарбники завдали удари системами залпового вогню «Смерч» та ракетою типу «Москіт».

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь» у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«По Миколаївщині противник знов завдав удари системами залпового вогню «Смерч» та вдарив ракетою типу «Москіт». Постраждалих серед місцевого населення нема», - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що на тимчасово окупованих територіях Херсонщини та Миколаївщини продовжуються агітаційні заходи рашистів із впровадження влади колаборантів. Противник продовжує тактику закріплення на позиціях без активних дій, але зосереджує зусилля на вогневому ураженні вздовж лінії зіткнення.

Читайте також: Ворог обстрілює звільнені села Миколаївщини і Херсонщини – один загиблий, шестеро поранених

Для коригування вогню артилерії застосовуються безпілотники-розвідники. Українські військові за добу зменшили ворожу орду на 24 рашисти, а до ранкових результатів знищеної техніки та озброєння додали 2 «Орлани».

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-