На Донеччині бої - по всій лінії фронту, на Херсонщині не припиняються вибухи і обстріли

На Донеччині бої - по всій лінії фронту, на Херсонщині не припиняються вибухи і обстріли

Укрінформ
У Донецькій області активні бойові дії тривають по всій лінії фронту, вранці російські війська активізували обстріли Світлодарської громади.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у зведеній інформації обласних військово-цивільних адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 8:00 6 травня.

На Донеччині бої тривають в районах Лимана, Авдіївки, Мар'їнки, Новомихайлівки, Красногорівки, Вугледара, Великої Новосілки. Вночі і зранку — постійні повітряні тривоги.

У Краматорську внаслідок учорашнього обстрілу сильно пошкоджені 32 багатоповерхівки, поранені 25 людей. Крім житлових кварталів, росіяни активно обстрілюють ракетами промислові об'єкти міста (обстріли вночі і під ранок).

Читайте також: На Донеччині розслідують порушення законів війни під час обстрілів низки селищ і міст

Не припиняє ворог також обстріли Авдіївського коксохімічного заводу.

Війська рф обстріляли Нью-Йорк, а з 5-ї години ранку активізували обстріли Світлодарської громади. На даний час постраждалих цивільних немає. Деталі щодо руйнувань уточнюються.

На Луганщині загарбники здійснюють потужні обстріли та спроби штурму Сєвєродонецька. Вчора ввечері ворожі снаряди влучили в одну з останніх уцілілих АЗС в регіоні та у залізничне господарство сєвєродонецького «Азоту». 16 разів ворог відкривав вогонь по житлових кварталах та об’єктах інфраструктури. Пошкоджені 12 будинків, електропідстанція, комплекс торговельних споруд. Сім будинків зруйновані в Рубіжному, два – у Новодружеську. Є руйнування у Лисичанську, Оріховому, Гірському, Попасній. Двоє людей загинули. У Лисичанську вночі було два обстріли. Інформація уточнюється.

Читайте також: Війська рф били у Сєверодонецьку по будинках, АЗС та заводу «Азот» – двоє загиблих

У Дніпропетровській області російська ракета впала у полі у Покровській громаді. Ніхто не постраждав. Також ворог вів обстріли із "Градів" двох сіл у Зеленодольській та Широківській громадах. Постраждалих немає. Інформація про наслідки уточнюється.

У Харкові ніч минула з поодинокими обстрілами околиць. Упродовж доби також обстрілювалась Салтівка. Поранення отримали 5 мирних жителів. росіяни з ракет обстріляли Лозову, одна людина загинула. На Ізюмському напрямку бої тривають.

Читайте також: Неспокійна ніч: загарбники ракетами та «Градами» обстріляли Дніпропетровщину

Ситуація у Херсонській області залишається складною, вибухи та обстріли не припиняються. російські загарбники продовжують мародерити. Стабільно критична ситуація у тимчасово захоплених селах.

На Миколаївщині вчора після 16:00 росіяни обстріляли в Очакові об'єкти інфраструктури. За попередніми даними, постраждалих немає. Ніч в області минула відносно спокійно.

Читайте також: Ворог намагається відновити наступ на Лиман і Сіверськ

Також відносно спокійною ніч була у Волинській, Закарпатській, Рівненській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській, Запорізькій, Вінницькій, Тернопільській, Хмельницькій, Дніпропетровській, Житомирській, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Сумській, Київській та Чернігівській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-