Зараз путін використовує логіку непередбачуваності – Міноборони

Зараз путін використовує логіку непередбачуваності – Міноборони

Укрінформ
Нині росія вдається до тактики непередбачуваності, і будь-якої миті від рф можна очікувати чого завгодно.

Про це заявила у телеефірі заступниця міністра оборони Ганна Маляр, відповідаючи на запитання щодо намірів російських загарбників до 9 травня вдатись до більш агресивних кроків, передає кореспондент Укрінформу.

«Росіяни ведуть таку тактику, аби вони здавалися непередбачуваними. І ви можете наочно побачити по тих ракетних ударах, які завдані фактично по всій території України. І якщо свого часу комусь здавалось, що де-де, а по Закарпаттю точно не будуть стріляти, то ви бачите, що це не так. І з великою ймовірністю і спрямовані їхні дії (на те), щоб ми не могли їх передбачити», - вважає Маляр.

Читайте також: рф не може набрати контрактників, аби компенсувати знищених в Україні

За її словами, для росіян 9 травня - це «сакральна скрєпа», однак, на її думку, не варто зосереджувати увагу на цьому.

«Багато чого вони приурочують до дат. Тому ми автоматично за цією логікою теж очікуємо, що щось буде. Але треба розуміти, що зараз путін використовує іншу логіку – логіку непередбачуваності, і тому в цій ситуації не треба робити на чомусь конкретному акцент, а треба розуміти, що в будь-який час може бути все що завгодно. І говорити, що якась дата більш небезпечна, ніж інша, мабуть, у цій ситуації некоректно. Так само як і регіони виділяти і говорити, що десь зараз безпечніше. Зараз таких місць немає в Україні», - наголосила Маляр.

Читайте також: росіяни женуть додому цілі каравани з «вантажем 200» - перехоплення СБУ

Як повідомляв Укрінформ, раніше у Міністерстві оборони України заявили, що не виключають сценарію, коли президент рф володимир путін може оголосити загальну мобілізацію 9 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-