Цивільний персонал масово звільняється з армії рф через низькі зарплати - розвідка

Цивільний персонал масово звільняється з армії рф через низькі зарплати - розвідка

Укрінформ
Профспілка організації цивільного персоналу зс рф по Сибірському регіону звернулась до голови уряду рф Михайла Мішустіна зі скаргою на низьку зарплату та масові звільнення російських військових.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба Головного управління розвідки з посиланням на документ.

«зс рф втрачають цивільний персонал через відсутність відповідного фінансового забезпечення. Про це йдеться в листі профспілкової організації цивільного персоналу зс рф по Сибірському регіону до голови уряду рФ Михайла Мішустіна. Співробітники нарікають на вкрай низьку оплату праці, при тому що протягом значного часу індексація взагалі не проводилась», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, автори листа стверджують, що «процес зниження укомплектованості військових частин та установ цивільним персоналом має стійкий характер». Через це відбувається масове звільнення кваліфікованих співробітників.

Читайте також: росгвардія, омон та інші елітні підрозділи рф не витримують натиску українців - перехоплення СБУ

В пресслужбі відзначили, що це вже не перше звернення профспілок рф щодо негативних наслідків міжнародних санкцій для російського ВПК. Офіційно профспілка гаряче підтримує російське вторгнення в Україну, влаштовуючи пропагандистські заходи. Втім, «не помічає» взаємозв’язку між введеними санкціями через війну та неспроможністю бюджету окупантів фінансувати їхню роботу.

Як повідомляв Укрінформ, 30 квітня у Міністерстві оборони України не виключають сценарію, коли президент рф володимир путін може оголосити загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-