росія у вівторок випустила по Україні 18 крилатих ракет, вісім з них вдалося збити

росія у вівторок випустила по Україні 18 крилатих ракет, вісім з них вдалося збити

Укрінформ
російські агресори 3 травня випустили по території нашої країни 18 крилатих ракет, вісім з яких збила протиповітряна оборона.

Як передає Укрінформ, про це командування Повітряних сил ЗСУ повідомляє у Фейсбуці.

Зазначається, що стратегічні бомбардувальники росії Ту-95 або Ту-160 3 травня завдали ракетних ударів з Каспійського регіону.

“Орієнтовно випущено 18 ракет, які влучили по об’єктах інфраструктури Дніпропетровської, Кіровоградської, Львівської, Вінницької, Київської та Закарпатської областей. Також із інших засобів завдано ракетних ударів по Одеській та Донецькій областях”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: рф намагається вимістити своє безсилля ракетами, бо Україна їй не до снаги - Президент

За попередніми даними 3 травня протиповітряною обороною Повітряних сил та Сухопутних військ збито щонайменше вісім крилатих ракет, дані уточнюються. Також є відомості про ураження семи безпілотників та однієї авіаційної ракети.

Як зазначається, російська армія береже свої літаки та вертольоти, тому вони не заходять у контрольований Збройними силами України повітряний простір.

Читайте також: Ракетні удари рф не зупинять збройну допомогу Україні - Єрмак

Авіація Повітряних сил ЗСУ протягом доби здійснила десятки авіавильотів. Під прикриттям винищувачів групи ударної авіації завдали близько десяти ракетно-бомбових ударів по скупченню військ противника, складах боєприпасів та живій силі.

Як повідомляв Укрінформ, українські військові з 24 лютого по 3 травня знищили близько 24 200 російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-