У Придністров'ї та трьох прилеглих до кордону України напрямках загарбники готують провокації

У Придністров'ї та трьох прилеглих до кордону України напрямках загарбники готують провокації

Укрінформ
Обстановка у Придністровському регіоні Республіки Молдова залишається напруженою. На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках не виключається можливість провокацій.

Про це йдеться у зведенні Генштабу у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Противник через підконтрольні засоби масової інформації, продовжує розповсюджувати провокативні повідомлення про посилення загрози населенню Придністров’я з боку України.

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках не виключається імовірність проведення противником демонстративних та провокаційних дій у районах, прилеглих до державного кордону України.

Читайте також: Арестович: у Генштабі ЗСУ працював російський шпигун, його вже затримали

Крім того, у прикордонних з Україною районах Брянської області продовжуються заходи посилення адміністративно-поліцейського і контррозвідувального режимів.

В акваторіях Чорного та Азовського морів кораблі противника залучаються до ракетних ударів по території України, виконують завдання з ізоляції району ведення бойових дій та ведуть розвідку.

Ворог продовжує знищувати об’єкти цивільної інфраструктури України. Завдає ракетно-бомбових ударів та здійснює артилерійські обстріли житлових районів міста Миколаєва, а також населених пунктів Дніпропетровської, Запорізької, Луганської та Харківської областей.

Читайте також: Ворог навів понтонні мости через Сіверський Донець і перегруповується на кількох напрямках

На тимчасово зайнятих територіях російські окупанти штучно створюють і загострюють гуманітарну та економічну кризи. В населених пунктах спостерігається нестача ліків, асортимент у продуктових магазинах обмежений, не функціонують банківські установи.

Також зберігається загроза ракетних ударів по об’єктах на території нашої держави.

Як повідомляв Укрінформ, по Одещині в понеділок надвечір завданий черговий ракетний удар. Є влучання в об'єкти міської інфраструктури Одеси, зокрема пошкоджено одну з релігійних споруд. Інформація про потерпілих уточнюється.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-