Зеленський: Мішені загарбників доводять, що для них – це війна на винищення

Зеленський: Мішені загарбників доводять, що для них – це війна на винищення

Відео
Укрінформ
Сьогодні російські війська продовжили нанесення ударів по території України. Те, що вони обирають собі за мішені, вкотре доводить, що ця війна для них – війна на винищення.

Про це сказав у відеозверненні Президент України Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

"Били по складах агропідприємств. Зруйнували склад із зерном. Обстріляли також і склад з добривами. Продовжили бити по житлових кварталах на Харківщині, на Донбасі тощо", - сказав Президент.

Він також повідомив, що окупанти підтягують сили на південь країни, щоб пробувати атакувати міста і громади на Дніпропетровщині.

"Що може бути стратегічним успіхом росії в цій війні? Чесно – не знаю. Зруйновані життя людей і спалене або вкрадене майно росії нічого не дасть. Тільки буде збільшувати токсичність російської держави і кількість тих у світі, хто працюватиме на ізоляцію росії", - наголосив Зеленський.

Збройні сили України відповідають загарбникам на всі їхні удари. І будуть відповідати далі, поки окупанти не залишать нашу землю, підсумував Президент.

Читайте також: Ворог проводить перегрупування на Миколаївському напрямку

Він подякував усім захисникам та захисницям. І підкреслив, що тільки за 67 днів повномасштабної війни вже 143 українським воїнам присвоєно звання Герой України. Понад 10 600 захисників і захисниць відзначені державними нагородами України.

Як повідомляв Укрінформ, із 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинять спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-