Зранку літаки армії рф здійснили вже 30 бойових вильотів

Зранку літаки армії рф здійснили вже 30 бойових вильотів

Укрінформ
Сьогодні зранку авіація російської армії здійснила близько 30 бойових вильотів. На Харківському напрямку ворог наші збройні сили постійно обстрілює по всій лінії зіткнення.

Про це в ефірі телемарафону єдиних новин сказав представник Президента у Конституційному суді, член комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський, передає Укрінформ.

"На Харківському напрямку ворог наші збройні сили постійно обстрілює по всій лінії зіткнення. Зранку було зафіксовано близько 30 вильотів бойових.

Також у повітряному просторі рф, це Білгородська, Курська область, постійно перебувають літаки командного управління, літаки-ретранслятори Іл-22, їх там близько 11 літаків постійно в повітрі.

Ми бачимо ті дії, які свідчать про те що ворог намагається виконувати ті завдання які перед собою ставить. Але я думаю це йому точно не вдасться", - сказав Веніславський.

Читайте також: ЗСУ знищили ще один гвинтокрил Ка-52 «Алігатор»

Зараз за його словами, з боку Харківської області, на Ізюмському напрямку ворог намагається зосередити нові резерви і атакувати в напрямку Слов’янськ і Барвінкове. На території Білгородської області росія зосередила додаткові батальйонно-тактичні групи, зокрема повітряно-десантних військ.

Веніславський додав, що армія загарбників намагається оточити наші війська, "але наше командування чудово розуміє ці замисли ворога і чудово розуміє, що треба робити, щоб цього не допустити".

Читайте також: «Рахунок по ворожих літаках 7:0 на користь Одеси» – речник ОВА

Як відомо, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-