На півдні ЗСУ знищили ворожу станцію РЕБ, два безпілотники та понад 40 загарбників

На півдні ЗСУ знищили ворожу станцію РЕБ, два безпілотники та понад 40 загарбників

Укрінформ
На південних рубежах оборони України Збройні сили України знищили ворожу станцію радіоелектронної боротьби "Реппелент-1", 3 зенітні установки, зенітно-ракетний комплекс "Стріла-10", а також машину зв’язку і 42 загарбників.

Про це у фейсбуці повідомляє Оперативне командування "Південь", передає Укрінформ.

"На Миколаївсько-Херсонському напрямку продовжується ведення бойових дій. Ворог, не маючи активності у просуванні, закріпився на позиції та продовжує артилерійсько-мінометні обстріли. При нових спробах розвідування обстановки безпілотниками, противник втратив ще 2 "Орлани-10" на Миколаївщині. Влучання наших підрозділів були нищівними. На Херсонщині артилерійським вогнем наші воїни знищили ворожу станцію радіоелектронної боротьби "Реппелент-1"", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: ЗСУ відбили чотири населені пункти на Харківщині

Окрім цього, черговою атакою по ворожих об’єктах на Зміїному були розбито 3 зенітні установки, зенітно-ракетний комплекс "Стріла-10", а також машину зв’язку – серверну із телекомунікаційним обладнанням.

Також ОК "Південь" повідомило про знищення 42 російських загарбників.

Корабельне угруповання противника продовжує блокаду судноплавства в північно-західній частині Чорного моря, та погрожує нанесенням ракетних ударів по всій території України.

Читайте також: На півдні ЗСУ знищили російський безпілотник і самохідну гаубицю

Як раніше повідомляло агентство, у суботу рашисти знову завдали ракетного удару по Одесі. З окупованої території Криму ракетним комплексом "Бастіон" було випущено 3 ракети "Онікс", які влучили у злітно-посадкову смугу. Руйнування призвели до неможливості подальшої експлуатації ЗПС. Постраждалих немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-