Після штурму позицій ЗСУ на Луганщині вижили тільки семеро російських десантників - Гайдай

Після штурму позицій ЗСУ на Луганщині вижили тільки семеро російських десантників - Гайдай

Фото, відео
Укрінформ
На Луганщині російські десантники штурмували позиції ЗСУ, вижити вдалося тільки сімом загарбникам.

Про це повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Сьогодні позиції наших військ штурмували десантники ворожої армії, їх "гостинно" зустріли воїни 24- ї окремої механізованої бригади імені короля Данила. Вижити після зустрічі вдалося лише сімом окупантам, решту було ліквідовано», - написав очільник області.

Він зазначив, що наші захисники показали фото особистих речей, які були при собі у ліквідованих загарбників. Прикметно, що там є православні іконки та обереги, з якими вони приїхали в Україну вбивати.

За словами Гайдая, загарбники намагаються наступати на Сєверодонецькому та Попаснянському напрямках. Також хочуть повністю захопити Рубіжне та Попасну, готуються до наступу на Сєвєродонецьк.

Читайте також: Ворог 3-4 рази за добу штурмує Рубіжне, але не може прорвати оборону

Керівник ОВА опублікував у Фейсбуку також відео розгрому ворожої техніки силами воїнів ЗСУ та підписав: «Воїни 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького після потужного вогневого ураження знищили рашистську техніку: батарею Ураганів БМ-27, 5 одиниць ТЗМ та 2 одиниці військової автомобільної техніки, а також чимало боєприпасів. Купа металу та феєрверків. Як палить русню 30-ка – подивіться у відео».

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення, російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-