Подвиг українських Повітряних сил вивчатимуть у військових академіях світу - Арестович

Подвиг українських Повітряних сил вивчатимуть у військових академіях світу - Арестович

Укрінформ
Радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович відзначив героїчну роботу військовослужбовців і працівників Повітряних сил ЗСУ.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на брифінг представника ОП.

«Наша авіація продовжує завдавати ударів по противнику, виконувати інші завдання щодо підтримки наших військ, щодо перевезення військових вантажів. Ми, користуючись нагодою, хочемо віддати особливу шану та повагу всім військовослужбовцям і працівникам Повітряних сил Збройних сил України – від командувача до солдата. Ви – наші справжні герої», - наголосив Арестович.

Він нагадав, що на початку повномасштабної війни провідні військові експерти світу давали українським Повітряним силам три години на існування. Тим часом ПС ЗСУ на 63-тю добу війни продовжують завдавати нищівних ударів противнику. Радник керівника ОП переконаний, що цей подвиг будуть вивчати в усіх військових академіях світу.

Читайте також: Сили ППО за добу знищили вісім ворожих цілей

24 лютого росія продовжила військову агресію проти України, що почалася у 2014 році, та розпочала масовані бомбардування мирних українських міст і сіл. російські військові розв’язали масовий терор на тимчасово захоплених територіях.

Збройні сили України та Сили територіальної оборони чинять запеклий опір російським загарбникам та завдають їм величезних втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-