Від початку вторгнення рф українські захисники звільнили 931 населений пункт - Президент

Від початку вторгнення рф українські захисники звільнили 931 населений пункт - Президент

Відео
Укрінформ
З початку повномасштабного вторгнення російської федерації українські сили оборони звільнили від загарбників 931 населений пункт.

Про це розповів Президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

«Станом на цей час вдалося деокупувати вже 931 населений пункт. Ще багато міст і громад перебувають під тимчасовим контролем російської армії. Але я не маю сумнівів, що це лише питання часу, коли ми звільнимо нашу землю», - сказав Зеленський.

Він підкреслив, що ця війна стала по-справжньому народною для України і показала, що на всій нашій території – від сходу до заходу, від півночі до півдня – українська ідея однаково сильна, однаково всенародна.

Водночас Президент зазначив, що рф може витрачати колосальні ресурси на те, щоб підтримувати війну, протистояти навіть усьому вільному світу, забирати у своїх людей все, що могло б розвивати саму росію, і направляти цей потенціал на те, щоб знищувати сусідів.

Однак, наголосив Зеленський, уроки історії добре відомі.

Читайте також: США вірять, що за належної підтримки Україна здатна перемогти у війні - глава Пентагону

«Якщо збираєшся будувати тисячолітній Рейх – програєш, якщо збираєшся знищити сусідів – програєш. Якщо хочеш відновити стару імперію – ти програєш. І якщо пішов проти українців – програєш», - зауважив він.

Триває 61-а доба нового етапу восьмирічної російсько-української війни – повномасштабне вторгнення. Війська російської федерації обстрілюють та знищують ключові об'єкти критичної та цивільної інфраструктури, жорстоко вбивають українців.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-