ЗСУ вперше офіційно прокоментували чутки про «незамінування» Чонгару

ЗСУ вперше офіційно прокоментували чутки про «незамінування» Чонгару

Укрінформ
У ЗСУ вперше розповіли про ситуацію довкола Чонгару і "розмінованих" шляхів з окупованого Криму.

В повідомленні Генштабу у Фейсбук наголошено, що Збройні Сили України виконують завдання за призначенням, керуючись винятково національними інтересами та діють відповідно до обстановки, що склалася, передає Укрінформ.

"Що стосується чуток щодо начебто "незамінування" Чонгару, повідомляємо. Міст було заміновано, але нам протистояли переважаючі у 15 разів сили противника", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: ЗСУ на сході знищили три танки і близько 160 загарбників

Усі висновки щодо правомірності прийнятих рішень під час бойових дій будуть зроблені у встановлений законом спосіб після їх завершення, - сказано у повідомленні.

"Позиція у нас проста. Герої повинні отримувати нагороди. Окупанти та їх посіпаки - сидіти за ґратами. А поки продовжуємо працювати на перемогу", - переконують у Генштабі.

Читайте також: СБУ затримала депутата-колаборанта і ліквідувала агентурну мережу рф на півдні та сході

Як відомо, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-