«Гарячі» напрямки: Арестович розповів про бойові дії на сході та півдні

«Гарячі» напрямки: Арестович розповів про бойові дії на сході та півдні

Укрінформ
російські війська продовжують зосереджувати основні зусилля на напрямках Рубіжне – Севєродонецьк - Попасна та Ізюм, намагається просуватись до адміністративної межі Херсонської області та завдає ракетні удари по всій Україні.

Про це сказав позаштатний радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Основні зусилля ворог продовжує зосереджувати на напрямку Рубіжне – Севєродонецьк - Попасна, а також на напрямку Ізюм. На міста Слов’янськ та Краматорськ намагається просуватись, але успіху не має», - сказав він.

Також Арестович підкреслив, що на Херсонщині ворог намагається просуватися в напрямку адміністративного кордону Херсонської області на Правобережжя.

Читайте також: Ворог обстрілює «Азовсталь» авіацією, артилерією і танками, намагається штурмувати – Арестович

За його словами, українські війська наносять по російських загарбниках артилерійські ураження, б’ють по складах, пунктах управління і скупченнях ворожих військ.

Крім того, радник керівника ОП зазначив, що противник завдає ракетних ударів по всій території України, часто звучить повітряна тривога.

«Ще раз закликаю не легковажити повідомленнями про повітряну тривогу, тому що, як ви бачили по Одесі й інших містах, ворог часто проголошує, що атака йде по воєнних об’єктах, але постійно потрапляє по цивільних. Не треба боятися повітряної тривоги, але треба ставитися до неї з повагою: якщо ви не можете сховатися в укриття, то принаймні виконуйте правило двох стін», - наголосив Арестович.

Читайте також: ЗСУ всімнадцяте вдарили по російських військах у Чорнобаївці - Арестович

Як повідомляв Укрінформ, від початку повномасштабного вторгнення бойові втрати росії в Україні становлять 21 900 осіб з числа російської армії.

В Україні триває 61-ша доба нового етапу російсько-української війни – повномасштабне вторгнення. Війська російської федерації обстрілюють та знищують ключові об'єкти критичної та цивільної інфраструктури, жорстоко вбивають українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-