Львівські десантники показали, як знищують ворога

Львівські десантники показали, як знищують ворога

Відео
Укрінформ
Артилеристи 80-ї окремої десантно-штурмової бригади оприлюднили відео, як знищують російських загарбників. На рахунку підрозділу вже чимало знищеної бронетехніки та живої сили ворога.

Відео львівські десантники виставили на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Це вам за Маріуполь! За Старичі! За Львів! За Франківськ! Самохідний артилерійський підрозділ 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України продовжує успішно знищувати російських окупантів на одному з важливих напрямків. Артилеристи-десантники діють чітко, приховано та злагоджено, наносячи вогневе ураження противнику там, де він його не очікує», - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що загалом за два місяці відсічі широкомасштабної збройної агресії проти України на рахунку даного артилерійського підрозділу ДШВ чимало знищеної бронетехніки та живої сили загарбників.

Читайте також: Українські військові підбили у полі ворожу БМП

Зокрема, десяток броньованих машин, один танк, дві БМП, склад з боєприпасами, взводний опорний пункт (разом з особовим складом) та укріплений блокпост противника.

24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-