У МВС серед основних завдань назвали розмінування територій і протидію диверсантам

У МВС серед основних завдань назвали розмінування територій і протидію диверсантам

Укрінформ
Наразі серед основних завдань Міністерства внутрішніх справ – розмінування територій і протидія ДРГ ворога.

Про це сказала заступниця міністра внутрішніх справ Мері Акопян під час робочої поїздки на Сумщину, передає Укрінформ з посиланням на Департамент комунікації МВС.

«Сьогодні основними завданнями є розмінування території, відновлювальні роботи, гуманітарна допомога місцевим мешканцям, а також протидія ДРГ ворога й мародерам», — зазначила заступниця міністра.

У ході поїздки Акопян провела зустріч із керівниками структурних підрозділів Нацполіції, Нацгвардії та ДСНС Сумщини, обговорила поточні завдання та чутливі питання, а також подальшу роботу у період воєнного стану.

Читайте також: Туреччина може направити в Україну спецтехніку для розмінування

Заступниця очільника МВС відвідала обласний центр та місто Шостку, де обговорила стратегію подальшої співпраці з органами місцевої влади, а також побувала у кількох містах області, які найбільше постраждали від ворожих обстрілів і наразі повертаються до мирного життя — Тростянці та Охтирці.

Як повідомлялося, рятувальники ДСНС від початку широкомасштабного вторгнення росії знешкодили станом на 23 квітня понад 76,5 тисячі вибухонебезпечних предметів, серед яких 1 тис. 952 авіаційні бомби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-